Όροι χρήσης

Ο παρών διαδικτυακός τόπος έχει δημιουργηθεί από την εταιρεία Λάζαρος Πεχλιβανίδης προκειμένου να καθορίσει τους όρους που διέπουν την χρήση της ιστοσελίδας καθώς και την αγορά προϊόντων μέσω αυτής.

Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τους όρους προτού κάνετε περιήγηση της ιστοσελίδας ή υποβάλλεται τυχόν παραγγελία και βεβαιωθείτε πως συμφωνείται και δέχεστε τους όρους αυτούς. Οι παρόντες όροι ενδέχεται να τροποποιηθούν και οι χρήστες έχουν την ευθύνη να τους διαβάζουν σε τακτά διαστήματα.

 1. Χρήση και προστασία προσωπικών στοιχείων
  Προκειμένου να εκτελεστούν οι συναλλαγές θα σας ζητηθούν κάποια προσωπικά στοιχεία, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο κ.α. Η εταιρεία επεξεργάζεται μόνο όσα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα είναι απαραίτητα για την παροχή των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου και του ηλεκτρονικού καταστήματος, σύμφωνα με τον νόμο Ν.2472/97. Τα προσωπικά στοιχεία δεν διαβιβάζονται ούτε κοινοποιούνται σε τρίτους, εκτός και αν ακολουθηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου. Με την χρήση της ιστοσελίδας παρέχεται την σύμφωνη γνώμη σας για την επεξεργασία αυτών και δηλώνεται πως τα στοιχεία είναι αληθή.
 2. Πνευματική ιδιοκτησία
  Οι διακριτικοί τίτλοι, τα εμπορικά σήματα, τα εικονίδια, τα κείμενα, τα γραφικά και κάθε είδους υλικό που είναι αναρτημένο στον διαδικτυακό τόπο αποτελούν περιουσιακά αγαθά της εταιρείας ή σε αυτούς που παρέχουν άδεια χρήσης στην εταιρεία.
 3. Πολιτική τιμών
  Η πολιτική τιμών είναι ίδια μεταξύ φυσικού και ηλεκτρονικού καταστήματος ωστόσο δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών. Υπάρχει η πιθανότητα οι τιμές να αλλάξουν χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Για τις  παραγγελίες που έχουν ήδη καταχωρηθεί δεν θα υπάρξουν μεταβολές στις τιμές. Για οποιαδήποτε διαφορά διαπιστωθεί παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω email ή τηλεφωνικός.
 4. Διαθεσιμότητα προϊόντων
  Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την διαθεσιμότητα των προϊόντων μας, παρόλο αυτό ενδέχεται η εξάντληση των αποθεμάτων ή η ύπαρξη ανωτέρας βίας, σε αυτή την περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να σας ενημερώσουμε άμεσα για τον χρόνο διάθεσής τους ή να σας προτείνουμε παρόμοια προϊόντα.
 5. Σχόλια παρατηρήσεις
  Μπορείτε να μας στείλετε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας σε κάθε περίπτωση στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση.
 6. Δίκαιο
  Για κάθε διαφορά που προκύπτει μεταξύ καταναλωτή και της εταιρείας αρμόδια είναι τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.