Πληρωμές & Παραλαβή

Τρόποι πληρωμής

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής  που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αγορά προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι :

  • Αντικαταβολή με Courier (μόνο για αγορές αξίας έως 300€)
  • Κατάθεση σε τράπεζα (η αποστολή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί μετά την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής μέσω fax στο 2310-683941 ή καλώντας στο τηλέφωνο 2310-681597).

 

Τρόποι παραλαβής

Η μεταφορά των προϊόντων στην Ελλάδα γίνεται είτε με μία από τις συνεργαζόμενες εταιρείες courierAcs, Ελτά και Γενική ταχυδρομική (για δέματα κάτω των 15 κιλών ή μικρού όγκου), είτε με μεταφορική εταιρεία (για δέματα άνω των 15 κιλών ή μεγάλου όγκου). Η επιλογή της μεταφορικής εταιρείας γίνεται ανάλογα με την περιοχή αποστολής ή την μεταφορική της επιλογής σας μετά από συνεννόηση.

Τα έξοδα μεταφοράς με courier έχουν ως εξής: για δέματα μέχρι 5 κιλά ανέρχονται στα 6€ και συν 1€ για κάθε επιπλέον κιλό. Ενώ, το κόστος με μεταφορική εταιρεία αλλάζει ανάλογα με το βάρος και τον όγκο του δέματος. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά.

Οι αποστολές για χώρες εκτός Ελλάδας αποστέλλονται κατόπιν συνεννόηση της εταιρείας με τον πελάτη, καθώς και ο υπολογισμός του κόστους των μεταφορικών. Το ίδιο ισχύει και για μη διαθέσιμα προϊόντα – κατόπιν παραγγελίας.

Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται την επόμενη εργάσιμη από την παραγγελία του προϊόντος και σε 2-3 εργάσιμες ημέρες σε απομακρυσμένες περιοχές για την Ελλάδα. Για χώρες εκτός Ελλάδας η παράδοση γίνεται σε 1-5 εργάσιμες ημέρες.